Son Dakika Günlük Haberler

26 Mayıs 2013 Pazar

Yusuf Onaran Kimdir?



                           YUSUF ONARAN KİMDİR?
     Yusuf ONARAN 1965 yılında Çağlayancerit köyünde dünyaya gelmiştir. Beş yaşında ilkokula başlar. İlkokulu köyünde okur. 1975 yılında başarıyla diplomasını alır. Ancak ailesinin fakir olması nedeni ile yüksek okul okuyamamıştır..
     20.12.2000 Tarihinde açık kalp ameliyatı geçirdi. Bu ameliyattan sonrada Dim dik ayaktadır. Malul aylığı almak için devlete müracaat etmemiştir. Hiçbir yerden yardım almayan. ONARAN Kendi ekmeğini kendisi kazanır.
İlçede küçük bir dükkân kiralayarak uydu işleriyle uğraşısına devam etmektedir. Yusuf beş çocuk babasıdır. Ben okuyamadım bari çocuklarım okusun diye çocuklarını okutmak için çırpınmaktadır.

      18.12.2005 Tarihinde Cumhuriyet Halk Partisinin Çağlayancerit İlçe başkanlığına soyundu. İlçe başkanlığını kazanarak İlçede CHP’nin oylarını  artırmıştır.  Sayın başkan aynı zamanda Çağlayancerit spor kulübünün de kurucusudur. Bir müddet Çağlayancerit spor kulübü başkanlığı yaptı. Sporculuk faaliyetlerine devam etmektedir. İlçe halkı bu yiğit insanı yediden yetmişe sever sayar. Kendiside A partisi B partisi demeden herkesin elinden tutmaya çalışan. Herkesin yardımına koşan bir insandır.

      Keşke tüm il ve ilçe başkanları Yusuf ONARAN gibi olsalar. 6 yıldır CHP’nin ilçe başkanlığını sürdürmektedir. Kendisine başarılar diliyoruz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SAYFA DEĞİŞTİR

AA