Son Dakika Günlük Haberler

31 Aralık 2015 Perşembe

Gazeteci Hasan Karakaya Kimdir?


                      HASAN KARAKAYA KİMDİR?  
    Ölümüyle birlikte herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, 1954 yılında Manisa’da bir köyde doğmuştur. İlkokulu bitirdikten sonra İmam Hatip okuluna gitmek istedi ama gidemedi. Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek okulunda okudu. Hasan Karakaya, muhafazakâr medyanın kalemi en kıvrak yazarlarından biri olarak bilindi. 
    Öğrencilik yıllarında gazetelere edebi yazılar yazdı. Barış Gazetesi'nde de yazılar yazdı. Barış'tan sonra yazı işleri müdür yardımcısı olarak Yenigün Gazetesi'ne geçti. Daha sonra da Başkent Gazetesi'ne geçti. Bir yıl sonra 22 yaşında yazı işleri müdürü oldu. Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra Milli Gazete’ye geçip 8 yıl orada çalıştı. Ardından 9 yıl da Türkiye Gazetesi'nde çalıştı. 1995 yılında da Vakit gazetesine geçti ve hala orada çalışmaktadır.
Hasan Karakaya, 3 Nisan 2013 tarihinde Ak Parti Hükümeti tarafından açıklanan ve barış sürecini yönetecek olan 63 kişilik Akil insanlar listesine Ege Bölgesinden girmiştir. 
Hasan Karakaya kimdir başlığını taşıyan haberimiz umuyoruz ki aradığınızı bulmanız konusunda size yardımcı olmuştur. Hasan Karakaya'nın ölüm haberinin ardından atılan tweet'leri ve yapılan yorumları da haberimizde bulabilirsiniz.
---------------------------------
    Medine'de hayatını kaybeden Hasan Karakaya kimdir? Geçirdiği kalp krizi nedeniyle Medine'de yaşamını yitirde usta gazetecinin ölümü medya dünyasını yasa boğdu. İşte Hasan Karakaya kimdir sorusunun cevabı.
    Hasan Karakaya Geçirdiği kalp krizi nedeniyle Medine'de yaşamını yitirdi usta gazetecinin ölümü medya dünyasını yasa boğdu.
   Hasan karakaya Mescidi Nebevi ziyaretinin ardından geldiği otelde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Hasan Karakaya'ya ilk müdahale Cumhurbaşkanı'nın sağlık ekibi tarafından yapıldı. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kral Fahd Hastanesi'ne kaldırılan Karakaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hasan Karakaya Türkiye saatiyle saat 00:30'da hayatını kaybetti.
    Peki Hasan Karakaya'yı bu kadar önemil yapan neydi? Neden onun ölümünün ardından yüzlerce, binlerce kişi 'Allah rahmet eylesin' demekten kendini alamadı.

            CENAZESİ CUMHURBAŞKANI'NIN
                 UÇAĞIYLA GETİRİLECEK
    Hasan Karakaya'nın vefat ettiği hastaneye gelerek bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya'nın eşi Aysel Karakaya'yı arayıp haberi bizzat kendi verdi. Erdoğan Türkiye'ye dönüşünü de erkene aldı. Hasan Karakaya'nın cenazesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağıyla İstanbul'a getirilecek. İşte Hasan Karakaya kimdir sorusunun cevabı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SAYFA DEĞİŞTİR

AA